Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Stako Paintball uusi nettisivunsa

Erilaisia paineilmasysteemejä valmistava Stako on uusinut paintball-sivustonsa. Sivut löytyvät osoitteesta stakopaintball.com, joka keskittyy markkinoimaan Stakon paintball-käyttöön tarkoitettuja paineilmapulloja. Mallistossa tällä hetkellä on vain 1,1 L 300 barin pulloja.

Stako aiheutti hämminkiä 2007, kun pullojen kanssa ilmeni vuoto-ongelmia ja Millennium Series ehti laittamaan pullot väliaikaiseen käyttökieltoon turnauksissaan. Nykyään ongelmat on korjattu ja Stako on ollut mm. Millennium Seriesin virallisena sponsorina.

1 Comment

  1. pamppu

    Tuo stakopb:n logo kuvaa kivasti sitä kuinka pullot ovat kuin siivillä, lähtevät lentoon ihan omia aikojaan ;)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑