Suomen paintball-liiton 1. ja 2. divisioonan pelejä on pelattu tänään piikkiössä. 1. divisioona saatiin päätökseen, mutta 2. divisioonasta saatiin pelattua vain alkusarjat, koska pelit venyivät liian pitkäksi. Ensimmäisen kierroksen kohdalta kakkosdivarin semifinaalit ja finaalit pelataan myöhemmin. Alustavasti heti juhannuksen jälkeen Kirkkonummen kierroksen yhteydessä, mutta tästä pitää odottaa liiton virallista päätöstä.

Aamupäivällä pelannut 1. divisoona sai pelinsä pelattua ja voittajaksi selviytyi Ässä Creditor, joka vei kullan PPW Crocin edestä. Pronssia tänään Piikkiöstä kotiin sai kantaa vahvasti pelannut Räyhä.

1. divisioonan tulokset:

  1. Ässä Creditor
  2. PPW Croc
  3. Räyhä
  4. Trivoga GO
  5. Trivoga Silver
  6. Cyclone VDO
  7. RumaQ Trombies
  8. Adrenaliin
  9. Jämsän paintball

Muutama kuva sunnuntailta löytyy Splatwebin Facebook-sivuilta.