Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Kuopio Takeover ja Stainless Crew yhdistyivät

Takeover - Kirkkonummi

Kuopio Takeover ja Sotkamolainen Stainless Crew ovat sopineet joukkueiden yhdistymisestä. Näin ollen Stainless crew tulee pelaamaan Liiton 2-divisioonaa nimellä Takeover Crew. Takeoverin pelaaja vahvuus on lisääntynyt 6 pelaajalla talven aikana. Tulemme osallistumaan siis 1- ja 2-divisioonaan mielessä vain voitto. Lisäksi kaudelle 2013 Takeover on tehnyt yhteistyösopimuksen Porvoolaisen action games oy:n kanssa. Näin ollen tulemme saamaan parhaan palvelun ja varusteet kaudelle 2013.

1 Comment

  1. japakkomies

    Entistä isompi bonus-joukkue :)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑