PSP Fantasy Paintball Beta

PSP, Paintball Access ja PbNation ovat yhdessä olleet puuhaamassa Fantasy Paintball -peliä, jota on mahdollista pelata World Cupin aikana. Fantasy Paintball toimii kuten muut Fantasy Leaguet eli pelaajat luovat joukkueet World Cupissa pelaavista pelaajista. Tehokkaimmista pelaajista koottu joukkue menestyy Fantasy Paintball -turnauksessa parhaiten. World Cupin tilastot ja tulokset päivittyvät reaaliajassa Fantasy Paintballiin.

Palkintoina parhaiten menestyneelle joukkueelle on luvassa Dyen tuotepaketti (DYE DM14, I4 Goggles, UL Pants, UL Jersey). PbNationin profiiliin APPA-numeron lisäämällä voi voittaa vielä enemmän palkintoja.

Fantasy Paintball pelaamiseen tarvitsee APPA-tunnukset. Valitettavasti allekirjoittanut ei päässyt palauttamaan APP-tunnuksien salasanaa eikä täten testaamaan peliä. Kokemuksia pelistä kyllä haluaisin mielläni kuulla.