Millennium Series ja PSP ilmoittivat, että Sup’AirBall jatkaa heidän sarjojensa kenttien valmistajana. Kumpienkin sarjojen kenttiin tulee tälle kaudelle muutoksia.

Millennium Series -kenttäpäivitys 2014

Millennium Series ilmoitti, että kuusi puusyndiä ja neljä Elbow-syndiä tullaan korvaamaan uusilla Medusa ja Giant Medusa -syndeillä. Medusa-syndejä voidaan käyttää viime kaudelle tulleiden M-syndien kanssa, jolloin saadaan rakennettua kentälle pienempi M-syndi.

PSP -kenttäpäivitys 2014

PSP vuoroistaanilmoitti, että heidän kentilläänkään ei tulla näkemään vuonna 2012 lanseerattuja Elbow-syndejä vaan ne korvataan kahdella Beam- ja kahdella Wing-syndillä. Uudistuksen jälkeen syndien kokonaismäärä pysyy entisessä 50 syndissä.

Uutta päivityspakettia kenttiin saa jo Sup’AirBallilta ja muutaman päivän kuluttua julkaistaan esimerkkikenttäpohja, mikä kertoo miten uusia syndejä käytetään.