Champions Paintball Seriesin toinen kierroksen vuoro oli viime viikonloppuna. Pelipaikkana toimi Breakout Span kotikentällä. Semi-Pro-tasolla pelannut Helsinki Cyclone selvisi alkusarjoista tappiottomin pelein ottaen kolme voittoa ja yhden tasapelin. Joukkueen vauhtiin päästyä loppu turnaus sujui tappioitta vaikka finaalissa tullutta venäläistä Phoenix-joukkuetta vastaan pelattiin sudden death -jatkoajalle asti.

 • Pro:
  1. Marseille Vision
  2. Breakout Spa
  3. MLKings
 • Semi-Pro:
  1. Helsinki Cyclone
  2. Phoenix
  3. Bandits
 • Leagure One:
  1. Scalp
  2. Sheriff
  3. Van Gogh
 • League Two:
  1. Sacramento Fun Factory
  2. Scalp 2
  3. Bravian Razorbacks

Cyclonen voitto ja ensimmäisen kierroksen kuudennesta sijasta saadut pisteet tarkoittavat sarjataulukossa toista sijaa. Ensimmäisen kierroksen voittanut ja tällä kierroksella toiseksi tullut Phoenix johtaa Cyclonea sarjataulukossa reilulla 40 pisteellä. Kun turnauksen voitosta saa 100 pistettä ja toisesta sijasta 85 pistettä niin mahdollisuudet vielä sarjan voittoon on, jos vain Cyclone osallistuu viimeiselle kierrokselle, joka pelataan 25.7. Pariisissa.

Turnauksen sarjataulukko löytyy APPAn tulospalvelusta.