Suomen paintball-liiton sarjoja pelattiin toinen kierros Kirkkonummella ProGamesin paintball-pelipuistossa. Lauantaina pelattiin SM-liiga sekä 2. divisioonan pelit. SM-liigassa isoimman pytyn pokkasi Cyclone ensimmäisen kierroksen voittaneen Creditorin nenän edestä. Finaali päättyi jatkoajalla 4-3 lukemiin Cyclonen hyväksi. SM-liigan pronssi ratkottiin Urhon ja Dream Teamin kesken. Pronssipelissä Dream Team oli selvästi vahvempi vieden Urhoa lukemin 4-1.

 • 2. divisioona:
  1. Horna
  2. WCP
  3. Iron Balls
  4. PH Paintball
  5. Coitus
  6. Viper Red
 • SM-liiga:
  1. Cyclone
  2. Creditor
  3. Dream Team
  4. Urho
  5. Trivoga

Sunnuntaina pelattiin 1. divisioonan toinen kierros sekä jatkettiin sarjamuotoista 3. divisioonaa. Ykkösen voiton vei Trivoga joka voitti finaalissa PPW:n lukemin 3-1. Prossipelissä vastakkain olivat Cyclone sekä Räyhä, joista tällä kertaa oli vahvempi Räyhä lukemin 3-2.

 • 1. divisioona:
  1. Trivoga Silver
  2. PPW
  3. Räyhä
  4. Cyclone VDO
  5. Ronyx
  6. Feenix

Seuraavan kerran kotimaista pääsarjaa pelataan Äänekoskella 9.-10. elokuuta.