Suomen paintball-liiton kolmas kierros pelataan 9.-10.8. ja kierroksen kentän layout tulee olemaan PSP Dallas 2014 -kenttäpohja. Turnaus käynnistyy lauantaina 1. divisioonan kapteenien kokouksella kello 8.30 ja pelit alkavat viimeistään kello 9.00. Iltapäivällä pelataan vuorostaan 3. divisioonan pelit, joiden kapteenien kokous pidetään aikaisintaan kello 12.00.

Sunnuntaina päivä aloitetaan SM-liigan kapteenien kokouksella kello 8.30 ja pelit alkavat viimeistään 9.00. Sunnuntaina iltapäivällä pelataan 2. divisioonan pelit joiden kapteenien kokous alkaa aikaisintaan kello 12.00.

SM-liigan sekä 1. ja 2. divisioonan otteluohjelma julkaistaan heinäkuun loppupuolella. 3. divisioonan pelit pelataan aiemmin julkaistun listan mukaan. Kierroksen järjestäjä julkaisee oman tiedotteensa kierrosta koskien myöhemmin. Tämä sisältää turnauspaikan osoitteen, ajo-ohjeet ja majoitusehdotuksia.