Nyt on pitkästä aikaa uutta ja järkevää keksintöä boardimarkkinoilla. Nimittäin Tempest-boardi Etek5-merkkaimeen, jonka asetukset säädetään Bluetooth-yhteyden yli iPhonen avulla. Ainutlaatuiseksi tämän projektin tekee se, että boardin lähdekoodi ja piirilevyn skeemat ovat kaikkien hyödynnettävissä CC BY-SA 4.0 -lisenssillä. Lähdekoodit löytyvät Githubista. iPhone-applikaation lähdekoodit eivät ole julkisia johtuen Apple Storen käyttöehdoista.

Tempest iPhone-sovelluksella näkee tietoja merkkaimen eri sensoreiden tilasta, kuten liipasimen ja silmän tilat sekä merkkaimen tulinopeuden. Sovelluksella voi helposti muuttaa tulimoodiasetuksia sekä dwelliä. Tempestin kehittäjä ei lupaa, että boardi on parempi kuin Etekin alkuperäinen boardi, mutta kyllä tässä potentiaalia on. Tempestin osien hinnaksi tulee noin 30 dollaria. iPhone-sovelluksen saa ladattua Appstoresta ilmaiseksi.