Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: etek

iPhonella konfiguroitava Open Source -boardi Etek5-merkkaimeen

Nyt on pitkästä aikaa uutta ja järkevää keksintöä boardimarkkinoilla. Nimittäin Tempest-boardi Etek5-merkkaimeen, jonka asetukset säädetään Bluetooth-yhteyden yli iPhonen avulla. Ainutlaatuiseksi tämän projektin tekee se, että boardin lähdekoodi ja piirilevyn skeemat ovat kaikkien hyödynnettävissä CC BY-SA 4.0 -lisenssillä. Lähdekoodit löytyvät Githubista. iPhone-applikaation lähdekoodit eivät ole julkisia johtuen Apple Storen käyttöehdoista.

Tempest iPhone-sovelluksella näkee tietoja merkkaimen eri sensoreiden tilasta, kuten liipasimen ja silmän tilat sekä merkkaimen tulinopeuden. Sovelluksella voi helposti muuttaa tulimoodiasetuksia sekä dwelliä. Tempestin kehittäjä ei lupaa, että boardi on parempi kuin Etekin alkuperäinen boardi, mutta kyllä tässä potentiaalia on. Tempestin osien hinnaksi tulee noin 30 dollaria. iPhone-sovelluksen saa ladattua Appstoresta ilmaiseksi.

Planet Eclipse Etekistä neljäs versio

Planet Eclipse toi markkinoille vuonna 2006 Etek-merkkaimen, joka on ollut hieman yksinkertaisempi versio kunkin vuoden Ego-merkkaimista. Nyt Planet Eclipseltä on tullut neljäs versio tästä suositusta merkkaimesta. Tuttuun tapaan Etek4:sta on tulossa LT- sekä AM-versiot.

Etek4:een on tullut suurimpina päivityksinä SL3-regulaattori, mistä paineilmaletku lähtee 45-asteen kulmassa merkkaimen kahvaan. Näiden lisäksi Etek4:sta löytyy Zick2 Rammer Kit sekä Shaft4-piippusetti.

Painoa LT-versiolla on 974 grammaa ja AM-versiolla 1009 grammaa.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑