Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Planet Eclipse Etekistä neljäs versio

Planet Eclipse toi markkinoille vuonna 2006 Etek-merkkaimen, joka on ollut hieman yksinkertaisempi versio kunkin vuoden Ego-merkkaimista. Nyt Planet Eclipseltä on tullut neljäs versio tästä suositusta merkkaimesta. Tuttuun tapaan Etek4:sta on tulossa LT- sekä AM-versiot.

Etek4:een on tullut suurimpina päivityksinä SL3-regulaattori, mistä paineilmaletku lähtee 45-asteen kulmassa merkkaimen kahvaan. Näiden lisäksi Etek4:sta löytyy Zick2 Rammer Kit sekä Shaft4-piippusetti.

Painoa LT-versiolla on 974 grammaa ja AM-versiolla 1009 grammaa.

1 Comment

  1. juffeli

    Virallisia promokuvia löytyy osoitteesta http://www.flickr.com/photos/planeteclipse/sets/72157629962538123/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑