Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: bulkkivyö (Page 1 of 2)

Carbon Paintball esittelee tuotevalikoimaansa

World Cup on tulossa ja paintball-varusteita valmistavat yritykset valmistuvat esittelemään uusimmat tuotteensa harrastajille. Näiden lisäksi aina tulee mukaan uusia valmistajia. Yksi tämän vuoden lupaavimmista tulokkaista on Minnesotalainen Carbon Paintball, jonka ensimmäinen tuote on World Cupissakin esiteltävä SC Harness -bulkkivyö.

SC Harness -bulkkivyössä kiristystä ei tehdä perinteisellä tuplatarrajärjestelmällä vaan pumppaamalla kuten joissain lenkkareissa on ollut tapana. Bulkkeja vyöhön mahtuu 5+4. Hintaa tällä uudella vyöllä on Carbon Paintballin verkkokaupassa 129,95 dollaria.

Bulkkivyön lisäksi Carbon Paintballilta on tulossa pelihousuja ja paitoja sekä lisäksi muita suojaavia varusteita.

HK Army Zero-G -bulkkivyö

Vuosi sitten HK Armyltä tuli Eject-bulkkivyöt. Bulkkivöiden kehittely ei ole jäänyt tähän vaan nyt World Cupin alla HK Army on julkaissut Zero-G-vyön, joka on sträpitön bulkkivyö. Vyötä saa 3+2+4, 4+3+4 ja 5+4+4 -mallisena. Mukavana uutena ominaisuutena Zero-G-vyössä on mahdollisuus säätää kuinka tiukasti bulkit ovat selässä kiinni. Lisäksi vyön istuvuuteen on kiinnitetty huomiota uudella tavalla.

Alla on video, missä vyön ominaisuuksia esitellään tarkemmin.

NXe:ltä uutta bulkkaria markkinoille

NXe on kehittänyt bulkkivöitään tasaiseen tahtiin. Tällä kertaa uudessa versiossa on kiinnitetty huomiota vyön tukevuuteen sekä parannettu hengittävyyttä. Lisäksi mukavana lisänä on tasku pieniä arvotavaroita kuten avaimia sekä seteleitä varten. NXe Elevation Pro Edition -vyötä saa mustana, sinisenä ja oliivin vihreänä.

JT FX -mallistosta kakkosversio

Empire Paintball on tehnyt JT:n FX-mallistosta 2.0 version. JT FX 2.0 -mallistoon kuuluu tällä hetkellä pelipaita, pelihousut sekä pelihanskat. Näiden lisäksi on saatavilla 4+7 bulkkivyö.

JT FX 2.0 pelipaitoja on saatavilla harmaana sekä neon sinisenä ja vihreänä. Muita ei näytä tällä hetkellä olevan kuin mustana.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑