Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: housut

Laysickiltä värikkäämmät Lite-versiot X-Pantseista

Laysick on alkanut tekemään X-Pantsien Lite-versioista turnauskentille paremmin sopivimpia värikombinaatioita. Aiempien mustien sekä oliivien värien lisäksi Lite-versiosta on neljä uutta värikkäämpää mallia; punainen, sininen, vihreä sekä valkoinen. Näistä väreistä kaikkia muita paitsi vihreitä housuja on saatavilla jo nyt.

Laysick X-Pants Lite

X-Pantsien Lite-versio erottuu tavallisista X-Pantseista sillä, että niistä on karsittu yksityiskohtia. Housuissa on vähemmän pehmusteita, housuissa ei ole ID-kortille paikkaa eikä housuissa ole tuuletusaukkoja. Mutta hintakin on huomattavasti halvempi. X-Pants Lite -housut saa normaalia versiota 40 euroa halvemmalla. Enemmän kuvia housuista löyty PbPortal.de:n foorumilta.

JT FX -mallistosta kakkosversio

Empire Paintball on tehnyt JT:n FX-mallistosta 2.0 version. JT FX 2.0 -mallistoon kuuluu tällä hetkellä pelipaita, pelihousut sekä pelihanskat. Näiden lisäksi on saatavilla 4+7 bulkkivyö.

JT FX 2.0 pelipaitoja on saatavilla harmaana sekä neon sinisenä ja vihreänä. Muita ei näytä tällä hetkellä olevan kuin mustana.

DYEn uudet pelipaidat ja -housut

DYE on uusinut kuviointejaan varusteissa. Tämän vuoden uudet kuviot ovat nimeltään Tiger, Cloth ja Chevron. Esimerkkikuvat kuoseista on alla em. järjestyksessä. Kuviot ovat kivan näköisiä ja joukkueen logoille on jätetty kivasti tilaa etupuolelle.

Housuissa päävärinä on musta, mikä helpottaa varsinkin niitä, jotka haluavat käyttää DYEn pelihousuja mutta suunnitella omat pelipaidat.

 
Kaikki väri- ja kuviovaihtoehdot löytyvät DYEn kotisivuilta nettikaupan puolelta.

Joukkueelle pelihousut omalla kuosilla

Laysick on allekirjoittaneelle uusi paintball-valmistaja, joka tuli vastaan PbPortal.de-sivustoa selatessa ja sieltä erityisesti foorumipostaus, missä he ilmoittavat mahdollisuudesta valmistaa housuja tilauksesta eri väreillä. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, niin housuja voi painattaa minkälaisella kuosilla vain. Aiemmin on suunniteltu joukkuekohtaisia pelipaitoja, mutta nyt Laysick tarjoaa mahdollisuuden painattaa joukkueelle yksilölliset housut.

Uuden aluevaltauksen kunniaksi Laysick tarjoaa custom-painatuksia vain 20 euroa normaalihintaa kalliimmalla. Muita kustannuksia omasta painatuksesta ei tule. Normaalihinta housuilla pikaisen googletuksen mukaan tuntuisi olevan alle 100 euroa.

Laysickin housut ja muutkin tuotteet näyttävät todella laadukkailta. Onko lukijoilla kokemusta tämän valmistajan tuotteista?

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑