Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Joukkueelle pelihousut omalla kuosilla

Laysick on allekirjoittaneelle uusi paintball-valmistaja, joka tuli vastaan PbPortal.de-sivustoa selatessa ja sieltä erityisesti foorumipostaus, missä he ilmoittavat mahdollisuudesta valmistaa housuja tilauksesta eri väreillä. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, niin housuja voi painattaa minkälaisella kuosilla vain. Aiemmin on suunniteltu joukkuekohtaisia pelipaitoja, mutta nyt Laysick tarjoaa mahdollisuuden painattaa joukkueelle yksilölliset housut.

Uuden aluevaltauksen kunniaksi Laysick tarjoaa custom-painatuksia vain 20 euroa normaalihintaa kalliimmalla. Muita kustannuksia omasta painatuksesta ei tule. Normaalihinta housuilla pikaisen googletuksen mukaan tuntuisi olevan alle 100 euroa.

Laysickin housut ja muutkin tuotteet näyttävät todella laadukkailta. Onko lukijoilla kokemusta tämän valmistajan tuotteista?

1 Comment

  1. zerotol

    mulla on laysickin 411x housut, suosittelen. Kokoja löytyy pidemmillekkin pelaajille sekä mitoitus tehty miellyttävän väljäksi. taskuja löytyy housuista aina id-korttia myöten.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑