Tarkennukseksi FXL:n aiemmin julkistamaan tiedotteeseen

Suomen Paintball-liitto on erittäin tyytyväinen että myös FXL:n itsenäinen tuomaristo ottaa vastuunsa Suomen paintballin turvallisesta ja rehdistä kehittämisestä ja on päätynyt loppujen lopuksi samanlaiseen ratkaisuun tässä pelikieltoasiassa kuin SPBL:n kilpailulautakunta oman itsenäisen tutkintansa pohjalta. Tämä selkeästi osoittaa sen että, sekä liitto että FXL haluavat Suomessa tulevaisuudessakin pelattavan paintballia turvallisesti ja katsojaystävällisesti.

Liitto haluaa samalla tarkentaa että liiton osalta päätökset kilpailukielloista tekee Kilpailulautakunta, jonka toimia valvoo Liittohallitus. Tänä vuonna liitto ei itse järjestä SM-liigaa ja 1.Divisioonaa, vaan ainoastaan valvoo niiden järjestämistä ja hoitaa näiden sarjojen lisenssien myynnin. SM-Liigan ja 1.Divisioonan puuhamiehenä on tänä vuonna toiminut Jani Leskinen, jonka henkilökohtainen panos on erittäin merkittävä vuoden sarjojen toteutuksessa. Liitto on myös erittäin tyytyväinen siitä että FXL on itsenäisesti lähtenyt kehittämään Suomen paintballia niillä alueilla, joilla Liiton resurssit eivät siihen ole riittäneet.

Suomen Paintball -liitto on palaajien perustama lajiliitto jonka tarkoituksena on edistää ja turvata paintballin pelaamista Suomessa ja toimia lajin kattojärjestönä. Liiton ylimpänä toimielimenä toimii Liittokokous joka kerran vuodessa valitsee Liittohallituksen hoitamaan liiton asioita.

Tomi Koskenvuori
SPBL Pj.

Lähde: SPBL