Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Porin Paintball-seura ry / Nolla2 tiedottaa seuraavaa:

Yhteisprojekti:

Kumppanimme Ässä Paintballin
aloitteesta ja yrittäjä Tuure Vehkamäen omasta sitoutumisesta joukkueeseen ja juniorityöhön lähdemme
yhdessä viemään satakuntalaista kilpapainttia eteenpäin viiden vuoden projektilla. Joukkueen ideologian
kolme tärkeintä kulmakiveä ovat urheilullisuus, tavoitteellisuus ja paikallisuus, joita pyritään
toteuttamaan kaikessa toiminnassa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Pelaajahaku

Järjestämme avoimen try out –tilaisuuden Ässä Reball –sisäkentällä Porin Puuvillassa sunnuntaina 31.1. klo 15 treenien merkeissä. Ässä tarjoaa kandidaateille vuoron veloituksetta. Myös jatkossa toivotamme tervetulleiksi kaikki kiinnostuneet viikoittaisiin kilpatreeneihin tai 12-16-vuotiaiden junnukerhoon ja tätä kautta joukkueeseemme. Joukkueena pyrimme pysymään alkuperäisenä ja antamaan aina mahdollisuuden ensisijaisesti joukkueen omille kasvateille.

Nimenvaihdos

Kaudella 2001 porilaiset joukkueet M.U.L.E. ja Creditor ottivat kaksoisvoiton 1-divisioonassa. Sitä vastoin kaudet 2003-2007 olivat hiljaiseloa. Saatuamme luvan asianosaisilta otamme heti käyttöön vanhan ja arvokkaan Creditor -nimen tehden samalla kunniaa sen ajan paikallisille pioneeripelaajille.

Harjoittelu

Joukkue on harjoitellut lajia lokakuun lopusta lähtien kahdesti viikossa Ässä Reball –sisäkentällä Porin Puuvillassa. Oikean tekonurmen liukuominaisuudet, turvallisuus ja miellyttävyys sekä kumikuulaharjoittelun mahdollistama intensiteetti, laukausmäärät ja lyhyempi ajantarve mahdollistavat täysipainoisen talviharjoittelun edullisesti ja pienimmällä mahdollisella loukkaantumisriskillä. Lajitreenien edetessä mukaan tulee myös lajia tukevaa fysiikkaharjoittelua. Toivotamme kaikki joukkueet tervetulleeksi yhteistreeneihin ja otamme myös ilomielin vastaan lajivalmennusapua.

Varusteet

Varustepuolella joukkue siirtyi oman kiinnostuksensa ja Ässän distributor -jakelusopimuksen myötä perinteisen Angel Sportsin tuotteisiin ja Angel A1 Fly –merkkaimiin, jotka siivittivätkin heti joukkueen kakkossijalle DXS Winter Series:n avauskierroksella Latviassa.

Tavoitteet

Nuori, vasta vuonna 2008 perustettu joukkue on pelaamassaan kahdeksassa turnauksessa saavuttanut kaksi voittoa, kaksi kakkossijaa ja yhden kolmossijan. Alkavalle kaudelle 2010 osallistumme liiton sarjoihin kahdella joukkueella. Yhteisprojektimme päätavoitteena on saada yksi joukkue liiton jokaiselle sarjatasolle kauteen 2015 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Tero Järvenpää
Ässä Creditor (c)
040-7742815

Tuure Vehkamäki
Ässä Paintball
050-5787877

Lähde: Porin Paintball-seura ry

4 Comments

 1. arj

  MULE hengessä pitää sitten pelata yksi matsi munasillaan :) Respect!

 2. GeeMan

  Saa olla mynnisuojat jos pelottaa :P

 3. Jii

  Hyvänkuuloista toimintaa! Myös kommenteissa.. :)

 4. anco

  Ässä Creditor huomioitu myös Angelsports:n sivuilla suoralinkki: http://www.angelpaintballsports.com/blog/?m=201001

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑