Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Piikkiön kierros lähestyy… Onhan lisenssit kunnossa?

Piikkiön kierros lähestyy ja jos on aikomusta mennä pelaamaan, niin vakuutukset ja pelioikeudet tulee olla kunnossa, eli maksettuina. Vielä on aivan liikaa avoimia maksuja, eli lisenssi on ostettu mutta sitä ei ole maksettu.

Eli jos et ole maksanut lisenssiä, niin ikävä kyllä kentälle ei ole asiaa ja siinä vaiheessa selittelyt eivät enää auta. Jos olet maksanut pelkän pelioikeuden ja et ole kopiota vakuutustodistuksesta toimittanut minulle, tällöin pelaaminen ei ole mahdollista. Maksaneiden listat joukkueittain ajan perjantai aamuna 8.6, joten maksut tulisi hoitaa 7.6.mennessä, eli pikimmiten.

Lisenssit tullaan tarkistamaan Piikkiössä.

HUOM. Lisenssejä EI SAA maksaa suoraan liiton tilille, sillä nämä maksut eivät näy maksaneiden listalla, vaan kaikki maksut tulee hoitaa linkistä https://sporttilisenssi.slu.fi/

Tässä vielä muistutukseksi tiedote lisensseistä

http://www.spbl.org/index.php?option=com_content&view=article&id=142&Itemid=74

Lisätietoja tarvittaessa p. 0400 683 005/Kati Tervonen tai

kati.tervonen@spbl.org

1 Comment

  1. nanook

    Muistakaahan laskua maksaessanne käyttää viitettä, sillä ilman viitettä suoritus ei kohdistu maksaneiden listalle. Tiliotteelta olen nyt löytänyt pari viitteetöntä maksua ja en valitettavasti pysty kohdistamaan pelaajaa oikealle tiimilistalle ja siksi maksu saattaa jäädä myös avoimeksi SLU:n listoilla. T. Kati Tervonen/SPBL

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑