Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Tiedote: SPBL:n vuosikokouksen päätökset

Suomen paintball-liitto piti vuosikokouksen sunnuntaina 12.1.2014. Kokouksessa käytiin läpi huomattavan monta asiaa ja käytiin keskustelua nykyisestä sekä SPBL:n tulevista kausista. Kokouksen päätöksistä on luvassa laajempi tiedote eri selvitysten valmistuttua liiton toimesta, ohessa tärkeimmät tiedot koskien ensikauden alkua.

SPBL:n vuosikokouksessa valittiin SPBL:n hallituksen toimihenkilöt, ja hallituksessa jatkavat seuraavat henkilöt:

Liiton puheenjohtajana jatkaa Kai Siltala (DT)

Hallituksen jäsenet:

 • Sakari Koskinen (DT)
 • Markku Nevala (Trivoga)
 • Sami Turunen (Cyclone)
 • Jari Tuukkanen (Viper)
 • Jesper Toivola (Urho)
 • Tuure Vehkamäki (Creditor)

Liiton sarjojen päivämäärät ja paikkakunnat

 • 24.-25.5. Pori
 • 14.-15.6. Kirkkonummi
 • 9.-10.8. Äänekoski
 • 30.-31.8. Piikkiö

Kaikkien liiton sarjojen (SM, 1.Div, 2.Div, 3.Div) ennakkoilmoittautumismaksu on 200€ ja sen eräpäivä on 28.2.2014, maksu SPBL:n tilille:

Tilinumero: 114030-411689, saaja: Suomen Paintball Liitto ry, viesti: Joukkueen nimi, sarjataso

Ennakko maksu vähennetään kokonaisilmoittautumismaksusta. Ennakkoilmoittautumismaksua ei palauteta joukkueille.

Kaudella 2014 jokaisella SPBL:n kilpasarjaan osallistuvalla pelaajalla tulee olla liiton myöntämä kilpailulisenssi, eli erilliset urheiluvakuutukset eivät enää riitä vaan jokaiselta pelaajalta vaaditaan liiton lisenssi, eli henkilöltä on löydyttävä suomalainen sosiaaliturvatunnus. Lisäksi jokaiselta pelaajalla tulee olla mukanaan voimassaoleva kuvallinen henkilötodistus turnauksessa, ja pelaajan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä näin pyydettäessä (passi, henkilökortti, ajokortti, kuvallinen KELA-kortti).

Suomen paintball-liitto selvittää tulevan kauden formaatti sekä sääntöasioita, näin ollen myös sarjojen osallistumismaksuja ei voida vielä kokonaisuudessaan vahvistaa. Liiton sarjojen lopulliset formaatti, sääntö ja hintatiedot ilmoitetaan liiton selvitysten valmistuttua  lähiviikkojen aikana.

4 Comments

 1. jii

  Voi Jeesuksen puuhelmet. MARKKA TAKAISIN JA KEKKONEN PRESSAKS!

 2. stark

  Öööö, äää, siis mitä? Olisipa hauska kuulla perustelut tuolle täys kielto kekeily säännölle niin saisi kunnon naurut. Tosin luulen että aika hiljaista tulee olemaan eikä kenelläkään ole tarpeeksi ”big cojones” perustella tänne tai paintball.fi kyseistä asiaa.

 3. nysty

  Tämä on varmaan just sitä lajin hyvää kehitystä. Huh huh ihmiset. Eiköhän panna samalla liiga skuttaan ja pelata pumpuilla…

  HALOOOOO!!!!!

 4. jyskys

  Eiköhän tuo tullu pakolliseksi jo ihan lisenssi asian takia. Suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen saaminen ei ole ongelma eu-kansalaisille. Jospa tästäkin lajista pikkuhiljaa saisi ihan oikean opetusministeriönkin hyväksymä VIRALLINEN URHEILULAJI. Sitä paintti ei ikävä kyllä vielä ole.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑