Suomen paintball-liiton kolmas kierros pelataan 9.-10.8. Äänekosken Liikuntapuistossa, missä Äänekosken kierros on järjestetty aikaisempinakin kertoina. Alla järjestäjien kierrosta koskeva tiedote:

SPBL:n 3 kierros järjestetään 9.-10.8. Äänekosken Liikuntapuistossa:

Osoite:

Honkolankatu 22
44120 Äänekoski
(Sama paikka kuin aikaisempinakin vuosina, huomatkaa että osoite on Äänekosken taajaamaan, ei Suolahteen kuntaliitoksen myötä samannimiselle kadulle. Varmistuksena: Äänekosken Tennishalli Oy on pelipaikan viereisellä tontilla).

Tapahtumapaikalle järjestetään opastus E75/4 tieltä (Etelä/Pohjoinen/Länsi) suunnasta saapuville, ja 69 tieltä (itä) saapuville pelaajille.

Suihku/Sauna/Pukuhuoneet

Tapahtumapaikalla joukkueilla on käytössään pukuhuonetilat (riittävästi + naisille omat tilat). Pukuhuonetilojen yhteydessä käytössä suihkut + sauna (lämmitettiin viimevuonna, ja toissavuonna, lämmitetäänkö nytkin…?).

Ruokapuoli:

Paikalla tulee olemaan tuttuun tapaan erittäin hyvä kioski, josta saa limua, pytti/kebab-pannua, kahvia, lettuja, herkkuja etc., joten tyttö/poikaystävän tekemiä eväitä ei tarvitse syödä (mutta parisuhteen turvaamiseksi ne kannattanee ottaa mukaan..). Hinnat vähintään edellisvuoden kohtuullista tasoa (ja muutakin juotavaa kuin Colaa tarjolla riittävästi, erityisesti ENERGIAJUOMAA).

KIOSKISSA KÄY MAKSUVÄLINEENÄ MYÖS PANKKI/LUOTTOKORTTI!!!!

WC

Pelikentän välittömässä läheisyydessä sijainnut sisä wc tila sattui tuhopolton seurauksena palamaan toissajouluaaton aattona (vakuutusyhtiö tarjoaa muhkean korvauksen syyllisen kiinnisaamisesta tietääksemme edelleenkin…). Paikalle on rakennettu uusi huoltorakennus. Valitettavasti se ei ole kuitenkaan sisätiloiltaan valmis käytettävksi, joten lähimmät posliinipöntöt sijaitsevat kentästä nyt n.75m päässä (aikaisemmin 15m).

Piippusukat / turvallisuus:

Kronopaikka tuttu ja turvallinen, käytä piippusukkaa tarvittaessa.

Pysäköinti:

Parkkitilaa runsaasti, tervetuloa!

Roskat ja kuulalaatikot:

Alueella on roskiksia kaikelle ja peräämme vastuullista käytöstä ja asianmukaista lajittelua etenkin kuulapussien ja kuulalaatikoiden kohdalla. Kuulalaatikot pitää levyttää ja toimittaa paikanpäällä rullakkoon/peräkärryyn. Tarkemmat ohjeet vielä paikalla.

Alkoholi/Tupakointi:

Liikuntapuiston alueella on ALKOHOLIN nauttiminen ja TUPAKOIMINEN KIELLETTY.

TUPAKOINTI ON SALLITTU VAIN SILLE OSOITETUSSA PAIKASSA PARKKIALUEEN REUNALLA!

Alueella yleisölle vapaa pääsy paikalla varmasti myös paljon nuoria edellisvuosien tapaan. Mediaa tulossa paikalle. Järjestyksenvalvojat päivystävät paikalla koko viikonlopun ajan ja neuvoin, käskyin ja kehoituksin valvovat kaupungin vaatimia ohjeita. Toivomme vastuullista ja esimerkillistä käytöstä kaikilta tapahtumaan osallistuvilta henkilöiltä, niin pelaajilta, bulkkaajilta kuin katsojiltakin.

Ensiapu:

Suomen modernein (ja kallein) terveyskeskus palvelee pelaajia läpi viikonlopun (terveyskeskus avataan maanantaina 4.8.2014). Tereyskeskuksen osoite on (päivitämme tähän tiedon kun saamme kaupungilta virallisen osoitteen). Puh numero (uuteen terveyskeskukseen, kun saamme sen kaupungilta), hätätilanteessa 112. Kioskista ensiaputarvikkeita ensihätään.

Majoitus:

Viimevuotiseen tapaan Viper pystyy tarjoamaan edullisen majoitusvaihtoehdon n. 10km päässä pelipaikasta Keski-suomen Opistolla hintaan 60€/2hh. Majoituksesta voi laittaa sähköpostia osoitteeseen parkatti.paulus@gmail.com

Linkkejä paikallisiin muihin majoituskohteisiin

Lisäinffoa Pe-La-Su aikana:

Paulus Parkatti, 050-3201947 / Jari Tuukkanen 040-5800123

Lisäinffot tapahtumasta tiedotetaan tähän samaan ketjuun.

Tapahtumaan liittyvät kysymykset voi laittaa tulemaan tähän ketjuun tai soita 050-320 1947 / Parkatti Paulus

Tapahtuman järjestää Viper coalitio (Äänekosken Huima / PLF Ry)