PSP ilmoitti tulevan kauden sääntömuutoksista ja moni voisi luulla, että kyseessä on #throwbackthursday-läppä vaan näin ei ole. Pro Champions ja Pro Challangers -sarjoihin tulee suuria muutoksia. Kahden ylemmän sarjatason pelaajien tulee käyttää valmistajien alkuperäisiä boardeja merkkaimissaan ja niiden tulee olla säädetty puoliautomaattimoodiin. Tämän lisäksi Champions- ja Challangers-sarjatasoilla tullaan kieltämään laitavalmennus eikä yleiskökään saa ohjata pelaajien liikkeitä.

Edellä mainittujen sääntömuutoksien lisäksi Pro Champions ja Pro Challangers -sarjojen kenttien layoutit julkaistaan vasta turnausviikonloppuna torstaina. Tämä kenttä tulee olemaan aina seuraavalla kierroksella alempien sarjatasojen kenttälayout.

Uudet muutokset saattavat nuorempia pelaajia ihmetyttää, mutta vanhemmille pelaajille tämä on paluuta vanhaan.